Bővebb információért a hirdetések címére kattints!!!!!

2011. jan. 17.

10 items including Ingatlaniroda pályakezdő munkatársakat keres! Budapest belváros (Értékesítési, üzletkötői, eladói állásajánlatok - Pest megye)

Ingatlaniroda pályakezdő munkatársakat keres! Budapest belváros (01/17/11 17:20:22 UTC)

Budapesti ingatlaniroda értékesítőket keres. Kiemelkedő kereseti lehetőség, biztos háttérrel. Személyre szabott ingyenes értékesítői tréning programmal. Jelentkezés képes önéletrajzzal a Budapesti ingatlaniroda értékesítőket keres. Kiemelkedő kereseti lehetőség, biztos háttérrel. Személyre szabott ingyenes értékesítői tréning programmal. Jelentkezés képes önéletrajzzal a karrier@novaingatlan.hu címen. címen.

Ingatlan értékesítő VIII. kerület (01/17/11 17:10:55 UTC)

Országos Franchise hálózattal rendelkező belvárosi ingatlaniroda keres minimum középfokú végzettségű, kiváló kommunikációs készségű, nyitott, pozitív, vállalkozó szellemű, 3-5 fő ingatlan referenst. Amit kínálunk: kiemelkedő teljesítményarányos jövedelem plusz éves bónusz, kellemes munkahelyi légkör, színvonalas irodai háttér. Előny: felsőfokú végzettség, OKJ vizsga, idegen nyelv ismerete. Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal a Országos Franchise hálózattal rendelkező belvárosi ingatlaniroda keres minimum középfokú végzettségű, kiváló kommunikációs készségű, nyitott, pozitív, vállalkozó szellemű, 3-5 fő ingatlan referenst. Amit kínálunk: kiemelkedő teljesítményarányos jövedelem plusz éves bónusz, kellemes munkahelyi légkör, színvonalas irodai háttér. Előny: felsőfokú végzettség, OKJ vizsga, idegen nyelv ismerete. Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal a molnar.anita@citycartel.hu e-mai címre. e-mai címre.

Téged keresünk V. ker (01/17/11 17:10:55 UTC)

Lehetsz idős vagy fiatal, téged keresünk, ha: …szeretsz emberekkel foglalkozni, és fontos számodra, hogy a családok nehezen megszerzett javai biztonságban legyenek. …a korábbi munkádban sikeres voltál, és most új kihívásokat keresel magadnak. …nem elégedsz meg az átlagos, vagy annál csak kicsit magasabb bevétellel, hanem könnyedén találnál helyet akár havi 500 ezer forintnak is. …profi értékesítő vagy, vagy azzá szeretnél válni, akit nem ügynöknek, hanem megbízható partnernek tekintenek. ..dolgoztál már biztosítási területen, vagy most is ezen a területen keresed a kalácsra valót. …nem dolgoztál még biztosítási területen, de szeretnéd, ha az emberek segítséget kaphatnának, amikor komoly kár éri őket, és bajban vannak. …szívesebben dolgozol független biztosítás közvetítőnél, ahol többet keresel, és szabadabban is dolgozhatsz. …felsőfokú végzettséggel rendelkezel, ha tudsz számlát adni, és szereted, ha a magas teljesítményedet többféle módon is jutalmazzák. Téged keresünk? Ha úgy érzed, Rád illik a leírás, akkor nagyon várjuk az önéletrajzodat a Lehetsz idős vagy fiatal, téged keresünk, ha: …szeretsz emberekkel foglalkozni, és fontos számodra, hogy a családok nehezen megszerzett javai biztonságban legyenek. …a korábbi munkádban sikeres voltál, és most új kihívásokat keresel magadnak. …nem elégedsz meg az átlagos, vagy annál csak kicsit magasabb bevétellel, hanem könnyedén találnál helyet akár havi 500 ezer forintnak is. …profi értékesítő vagy, vagy azzá szeretnél válni, akit nem ügynöknek, hanem megbízható partnernek tekintenek. ..dolgoztál már biztosítási területen, vagy most is ezen a területen keresed a kalácsra valót. …nem dolgoztál még biztosítási területen, de szeretnéd, ha az emberek segítséget kaphatnának, amikor komoly kár éri őket, és bajban vannak. …szívesebben dolgozol független biztosítás közvetítőnél, ahol többet keresel, és szabadabban is dolgozhatsz. …felsőfokú végzettséggel rendelkezel, ha tudsz számlát adni, és szereted, ha a magas teljesítményedet többféle módon is jutalmazzák. Téged keresünk? Ha úgy érzed, Rád illik a leírás, akkor nagyon várjuk az önéletrajzodat a koordinacio@interware.hu email címen, hogy nagyon figyelmesen áttanulmányozhassuk. email címen, hogy nagyon figyelmesen áttanulmányozhassuk.

Csatlakozz a Novaingatlan csapatához! Budapest belváros (01/17/11 17:20:34 UTC)

Csatlakozz egy sikeres csapathoz! Budapest belvárosában működő,ingatlan iroda valódi karrier lehetőséggel,ingatlanreferenseket keres. Irodánk a szektorban kiemelkedő bérezési és juttatási rendszert, valamint folyamatos személyre szabott szakképzést kínál. Ha e tudod magad képzelni egy professzionális ingatlan iroda munkatársaként,kérlek küldd el fényképes önéletrajzod a Csatlakozz egy sikeres csapathoz! Budapest belvárosában működő,ingatlan iroda valódi karrier lehetőséggel,ingatlanreferenseket keres. Irodánk a szektorban kiemelkedő bérezési és juttatási rendszert, valamint folyamatos személyre szabott szakképzést kínál. Ha e tudod magad képzelni egy professzionális ingatlan iroda munkatársaként,kérlek küldd el fényképes önéletrajzod a karrier@novaingatlan.hu címre. címre.

Ingatlanértélkesítő - Duna House XI.kerület XI. kerület (01/17/11 17:10:55 UTC)

Megunta, hogy a főnöke rabszolgaként kezeli Önt? Sokszor gondolkozik azon, hogy szeretne a saját ura lenne? Szeretne pénzügyi önállóságot? Szereti a kihívásokat? Akkor dolgozzon Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatának! A Duna House-nál olyan csapatba kerülhet, ahol megvalósíthatja Önmagát, és a munkája többé már nem lesz teher. Ha a Duna House-nál dolgozik, akkor a biztos munka és a kiemelkedő kereset garantált. A Duna House-nál nem szükséges a több éves értékesítésben szerzett tapasztalat, csapatunk és kollégáink erre is nyújtanak megoldást. Magasan képzett trénerek fejlesztik Önt, ha jelentkezik hozzánk. Ha a maga ura akar lenni és rendelkezik az alábbi kompetenciákkal jelentkezzen a megadott e-mail címre. • Vállalkozói szemlélet • Érettségi • Magabiztosság, határozott fellépés • Jó helyzetfelismerés, gyors problémamegoldás • Számítógépes jártasság • Dinamikus, aktív és határozott személyiség • Kiváló kommunikációs képesség, ügyfélorientált szemlélet • Sikerorientált, teljesítmény centrikus személyiség • Terhelhetőség, kitartás, szorgalom • Nyelvismeret, értékesítési tapasztalat előny, de hiánya nem kizáró ok Feladatok: • Használt és új építésű lakóingatlanok közvetítése • Megbízások felvétele, ingatlanok megtekintése, értékelése, bemutatása • Tárgyalások szervezése és lebonyolítása, szerződéskötés • Kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel Amit a Duna House nyújt Önnek: • Alaptanfolyam elvégzését követően betanulás egy mentor segítségével • Szakmai vagy vezetői karrierprogramban való részvétel • Kiemelkedő teljesítményarányos kereseti lehetőség (számlaképesség nem feltétlenül szükséges) • Igényes iroda, színvonalas körülmények (a feladatvégzéshez szükséges feltételeket a Duna House biztosítja) • Akár vezetői karrierlehetőség azok számára, akik agilisak és fejlődni szeretnének • 1000 fős jókedvű, lendületes, nyitott DH-s csapat, rendezvények, versenyek Várjuk jelentkezését fényképes önéletrajzzal a megadott e-mail címre!

Nyomdai üzletkötőt keresünk XVI (01/17/11 17:10:55 UTC)

XVI. kerületi nyomda üzeletkötőt keres! Feltételek: megállapodás szerint! Tel: 06-30-279-4949 06-30-336-8860 Email: XVI. kerületi nyomda üzeletkötőt keres! Feltételek: megállapodás szerint! Tel: 06-30-279-4949 06-30-336-8860 Email: dkriszta@reklamnyomda.hu

iparűzésiadómentes irodaházhoz területi képviselő II (01/17/11 17:24:10 UTC)

Teremtsd meg passzív jövedelmed! Nem kerül pénzedbe, nem kell eladnod-venned, nem szervezel magad alá-fölé senkit. Olyat kínálsz amire minden cégvezető azonnal bólint. Ez a neked való. Jelentkezz már most az iroda@ 0iparuzesiado.com emailcímen

Szorgalmas Munkáért, Kiemelkedő Fizetés! VI.kerület (01/17/11 17:10:55 UTC)

Belvárosi, profi, nagymultú ingatlaniroda, sikerorientált munkatársakat keres üzletkötői munkakörbe, Budapest összes kerületébe, kiemelkedő fix+ jutalékos jövedelmezéssel. Amennyiben lendületes vagy, kreatív és jó kommunikációs készséggel rendelkezel, de nincs munkád, és nem mindegy milyen csapatban dolgozol, mennyi fizetést kapsz, akkor jelentkezz. Nálunk nem a végzettség, hanem a hozzáállás számít. Rövid, ingyenes képzést biztosítunk. Jelentkezni önéletrajzzal tudsz, a nemethlaszlo512@gmail. com e-mail címen vagy a 0620/943-2625 telefonszámon.

Csatlakozz a Novaingatlan csapatához! Budapest belváros (01/17/11 17:20:12 UTC)

Csatlakozz egy sikeres csapathoz! Budapest belvárosában működő,ingatlan iroda valódi karrier lehetőséggel,ingatlanreferenseket keres. Irodánk a szektorban kiemelkedő bérezési és juttatási rendszert, valamint folyamatos személyre szabott szakképzést kínál. Ha e tudod magad képzelni egy professzionális ingatlan iroda munkatársaként,kérlek küldd el fényképes önéletrajzod a Csatlakozz egy sikeres csapathoz! Budapest belvárosában működő,ingatlan iroda valódi karrier lehetőséggel,ingatlanreferenseket keres. Irodánk a szektorban kiemelkedő bérezési és juttatási rendszert, valamint folyamatos személyre szabott szakképzést kínál. Ha e tudod magad képzelni egy professzionális ingatlan iroda munkatársaként,kérlek küldd el fényképes önéletrajzod a karrier@novaingatlan.hu címre. címre.

Telefonos Értékesítés II.ker (01/17/11 17:10:55 UTC)

Agilis nyugdíjasokat (50-62 év) és kismamákat keresünk telemarketinges területre. Olyan munkatársakat keresünk, akik szeretik a biztonságot és amellett, hogy tudnak csapatban dolgozni, önálló munkavégzésre is alkalmasak. Kiváló kommunikációs készséggel rendelkező, barátságos, türelmes és kitartó jelentkezők előnyben. Feladat: üzleti előfizetők telefonos megkeresése és rövid tájékoztatása, új ügyfelek folyamatos megszerzése, új értékesítési területek, célpiacok megdolgozása. Elvárásunk: koncentrált munkavégzés, szorgalom, pozitív kisugárzás, terhelhetőség, monotónia és stressztűrés. Min. 4 hónapos gyakorlat szükséges. Végezhető 4 ill. 6 órában. Érdeklődni: 06309853370 11-13 között. otthoni munkás